Mariona Noguer, de 9 anys, campiona de Catalunya de gimnàstica esportiva

El talent es troba en petits i grans, i la Mariona Noguer és una gimnasta de només 9 anys i mig, que s’ha proclamat campiona de Catalunya de gimnàstica esportiva.

Es diu Mariona Noguer, té 9 anys i mig, i és campiona de Catalunya de gimnàstica esportiva. Aquesta garrotxina va començar a practicar aquest esport només fa 2 anys, engrescada perquè altres amigues seves també ho feien. Això sí, amb poc temps ja ostenta una colla de medalles.

Ara, la Mariona entrena 3 dies a la setmana, els dilluns, dimecres i divendres durant dues hores, i de moment no li suposa un problema pels estudis. En el campionat, que va tenir lloc a Salt, hi van participar prop de 120 nenes. De les fases eliminatòries del campionat feien una selecció de les 15 participants amb millor puntuació, i a la final la Mariona va ser l’única classificada del seu club, tot i que va estar més nerviosa que de costum.

L’exercici de les paral·leles és en el que la Mariona s’hi sent més còmode, “perquè li agrada penjar-se i donar voltes”, segons afirma la mateixa campiona, però n’hi ha un que no li agrada tant, el de terra. A la Mariona li agradaria molt seguir practicant gimnàstica esportiva durant molts més anys, perquè li encanta aquest esport.