Les noies de l’UE Olot femení són campiones de lliga

L’equip sènior femení de l’Unió Esportiva d’Olot es va proclamar campió de Segona Catalana, després de guanyar per 4-0 el partit disputat dissabte contra La Batllòria. Amb aquest títol a la butxaca, les fèmines de l’Olot ascendeixen a una Primera Catalana amb novetats.

Depenien d’elles mateixes, i ho van aconseguir. El sènior femení de la Unió Esportiva d’Olot ja són campiones de la lliga i, per tant, pugen a Primera Catalana, després de la victòria per 4-0 contra La Batllòria, aquest dissabte.

Des de l’inici del partit les olotines van tenir el control del camp i de la pilota, i és que al minut 3, Alba Prat va marcar el primer gol. Ariadna Gomez va marcar els dos següents els minuts 28 i 30, i Alba Prat no en tenia prou, i va buscar el quart gol de la jornada que va anotar 34 minuts després de l’inici del partit. Malgrat l’avantatge, ambdós equips no van defallir i ho van donar tot al llarg de la resta del joc.

Tot i que les olotines ascendeixen a primera catala, enguany la Federació Catalana de Futbol fa una reestructuració i això implica que hi hagi un canvi de nom i la primera passi a dir-se segona. Així que el sènior femení de l’Olot jugarà a una segona amb dos grups en tot Catalunya, la qual cosa, segons afirmava l’entrenador de l’Olot, serà molt complicada.

x