Catorze joves de l’Escola Castanyer de St Joan les Flonts guanyen els premis de la 31a edició dels Jocs Florals

Sant Joan les Fonts és a punt de viure el cap de setmana més florit amb el Sant Joan les Flors, la mostra floral i de bonsais més gran de la Garrotxa. Ara bé, les activitats ja han començat per alguns. Divendres passat l’Escola Castanyer del municipi va fer la lectura de poemes dels guanyadors de la 31a edició dels Jocs Florals. Es van obsequiar un total de catorze poemes, des de primer fins a sisè de primària. El jurat els va escollir per la seva originalitat, creativitat o destresa i van ser escollits entre més de 200 participants. Els guanyadors van ser els que veuen a la pantalla. L’activitat s’emmarca en l’objectiu d’apropar els actes de l’escola als pares i familiars, obrint-los al públic.

Guanyadors

Cicle incial:

1r premi: Ivet Pallisera, Aniol Luc Lane, Martí Comamala.

2n premi: Gerard Batlle, Marta Masias, Ingrid Llagostera

Cicle mitjà:

1r premi: Henock Sancho, Edna Prat

2n premi: Aina Martínez, Llum Cots

Cicle superior

1r premi: Jan Rubio, Laila El Founti, Tomàs Fontàs

2n premi: Clàudia Bagó, Neus Prat, Marta Amor.