La franquícia Duldi ofereix llaminadures, articles de decoració festiva i regals al centre d’Olot

Les llaminadures no passen de moda malgrat la tendència cap a l’alimentació saludable. Són elements que no falten en una festa d’aniversari, com les espelmes, els globus, les pinyates o els regals. Tots aquests articles conformen l’oferta de Duldi, una franquícia establerta al centre d’Olot des de fa sis anys, de la mà de dos garrotxins.


La il·lusió mai es perd quan parlem de dolços, aperitius, regals, i festes. Aquesta és l’aposta de la botiga Duldi d’Olot, especialitzada en llaminadures, però on també es comprar tot tipus d’articles de regal i decoració festiva. Fa sis anys, la Carme i el seu cunyat van quedar-se sense feina van decidir invertir en un nou negoci a la ciutat. Es van decantar per una franquícia i n’estan molt satisfets. Després de tres canvis de local, Duldi Olot ha trobat el seu lloc al número 3 del Carrer Sant Rafel, un dels punts més concorreguts de la ciutat.

I és que, no són només els més petits els que, de tant en tant es permeten un capritx dolç o busca aquell petit detall que fa especial una celebració. Petits i grans poden trobar-los ara a Duldi, a l’eix comercial olotí.