La Garrotxa tornarà a tenir dos campions al futbol territorial aquesta temporada

La Garrotxa tornarà a tenir dos campions de lliga en el futbol territorial en una mateixa temporada: al títol aconseguit per Les Planes a la Quarta catalana, se li afegirà el Besalú o el Santa Pau al seu grup de Tercera. L’últim precedent d’aquesta fita va ser la temporada 2014/15.

El Club de Futbol Les Planes va celebrar dissabte la consecució del títol de lliga del grup 27è de Quarta Catalana, al guanyar la Cellera per 5 a 2 en un darrer tram de curs molt emocionant a la categoria. Curiosament, és la tercera vegada en vuit anys que els planencs queden primers a la categoria, després dels títols assolits l’any 2011 i 2016. Però la comarca comptarà, de ben segur, amb un altre campió en el futbol territorial masculí: al grup 17è de Tercera, Besalú i Santa Pau lluiten per un campionat que pot quedar decidit el proper dissabte, si els blanc-i-verds guanyen l’Amer al seu camp en un matx que arrencarà a les cinc de la tarda. Els d’Ernest Bassols i Àlex Farrés arriben al tram final separats per tres punts de diferència, Que hi hagi dos campions de la Garrotxa al mateix curs a la Tercera i la Quarta és un fet rellevant perquè en els set anys anteriors, només havia passat en dues ocasions: es tracta dels títols aconseguits per Besalú a Tercera i Maià a Quarta la temporada 2012-13, i la consecució del títol de Bosc de Tosca i Hostoles a la 2014-15.