Raúl Garrido vol seguir la temporada vinent dirigint la Unió Esportiva Olot i compta amb “el 90% de la plantilla”

La permanència de la Unió Esportiva Olot va ser celebrada a tota la ciutat, però Raúl Garrido, l’entrenador de la plantilla, no va dubtar ni un moment en les possibilitats dels seus jugadors en aconseguir-la. El tècnic valencià, un dels artífexs de l’èxit, assegura que vol seguir al capdavant del projecte la temporada vinent.

34 punts aconseguits en 24 jornades: són els números d’una Unió Esportiva Olot de Segona B, des de l’arribada de Raúl Garrido a la banqueta, i que aconseguien revertir els 9 punts obtinguts en les primeres 14, gràcies a un canvi d’actitud sobre el terreny de joc que va començar a donar resultats positius de forma immediata. Per al tècnic valencià, l’Olot ja disposava de la qualitat per aconseguir la permanència, però només faltava trobar la línia i la confiança necessària per aconseguir-la. En una entrevista a la Banqueta d’Olot Televisió, Garrido creu que potser els números de l’equip serien millors si hagués tingut més temps per treballar amb els jugadors.

Actualment, el tècnic valencià té una altra temporada en contracte amb la Unió Esportiva Olot, juntament amb el seu segon, Kevin Martínez. Ara sí, el tàndem tindrà el temps necessari per fer créixer el projecte de l’equip: Garrido vol continuar a la banqueta olotina. Ara queda un llarg període per replantejar la plantilla de cara a la propera temporada. El tècnic considera que el grup mereix continuïtat.

Raúl Garrido, entrenador de la Unió Esportiva Olot: “Encara és molt aviat, però és possible que tret de tres o quatre jugadors continuï el 90% de la plantilla”.

De moment, el que toca a la Unió Esportiva Olot és celebrar la gesta aconseguida, i descansar per afrontar amb condicions una temporada més a la Segona Divisió B.