Castellfollit de la Roca comença les obres d’ampliació d’aparcaments i asfaltatge al carrer Pau Casals

Castellfollit de la Roca ha pogut engegar les obres del carrer Pau Casals, després de rebre la subvenció de la Diputació de Girona. Tenen un cost d’uns 46.000 euros i consistiran en ampliar les places d’aparcament i asfaltar de nou una de les vies més poblades del municipi.

El carrer Pau Casals de Castellfollit comença un rentat de cara que feia temps que perseguia. Un any i mig després de fer el carrer d’una sola direcció, el consistori ha rebut finalment una subvenció de la Diputació de Girona de 41.400 euros que li ha permès començar les obres d’ampliació de places de pàrquing i d’asfaltatge.

Miquel Reverter, alcalde Castellfollit de la Roca: “Per fi, després de molt de temps, hem pogut rebre una subvenció de la Diputació, la qual finançarà gran part d’aquest projecte. La primera mesura que vam fer fa un any i mig va ser fer el carrer d’una sola direcció. El que comencem aquesta setmana són les obres per ampliar els aparcaments en tot el carrer i acabaran les obres fent un fresat i un asfaltat nou que ja li convenia”.

Els terrenys on es situaran les places d’aparcament pertanyen al Bisbat de Girona, però els han cedit al consistori castellfollitenc a canvi de canalitzar el sostre de l’església i portar a terme un manteniment del jardí.

Miquel Reverter, alcalde Castellfollit de la Roca: “S’incorporaran set places en aquest carrer. És un carrer en el que hi viuen molts veïns i per tant molts cotxes. El dia que s’hagi d’asfaltar s’haurà de taller el carrer. S’ha habilitat una esplanada a prop del magatzem de la brigada perquè els veïns puguin aparcar”.

Està previst que les obres s’allarguin unes tres setmanes com a màxim. Castellfollit de la Roca té un dèficit notori d’asfaltatge de carrers. Un cop s’acabi la feina a Pau Casals, l’ajuntament centrarà els esforços en millorar el carrer Canigó i el carrer Germanes Illa.

x