El Joventut Sant Pere Màrtir comença el procés de renovació de la seva junta directiva

Arriba l’estiu i alguns clubs esportius que tanquen les seves temporades comencen els procediments habituals de renovació de les seves juntes directives. És el cas del Joventut Sant Pere Màrtir. El procés electoral ja ha arrencat, i es podran presentar candidatures fins el proper 8 de juny. L’actual president, Josep Coromina, afirma que només aspirarà a la reelecció si ningú més presenta candidatura.

El Joventut Sant Pere Màrtir és un dels clubs als quals toca renovar la seva junta directiva: després de sis anys, l’actual grup que encapçala l’entitat ha engegat el procés electoral. De moment, ja hi ha la Junta Electoral, i ara s’obre el període per fer les consultes i reclamacions corresponents sobre el procés.

Josep Coromina, president del Joventut Sant Pere Màrtir: “Fins el 8 de juny es poden presentar les candidatures, a través dels 150 socis de l’entitat, i les votacions seran el proper 16 de juny”.

L’actual president del Joventut Sant Pere Màrtir, Josep Coromina, porta 14 anys vinculat a les diferents juntes directives de l’entitat, i els últims sis ho ha fet encapçalant el club. Espera que hi hagi alguna candidatura per tal de renovar la junta directiva actual.

Josep Coromina, president del Joventut Sant Pere Màrtir: “està clar que si no es presenta ningú haurem de continuar amb el càrrec”.

Per al president del Sant Pere Màrtir, en el seu mandat s’han assolit alguns èxits de l’entitat, però encara queda solucionar alguns aspectes pendents que necessita el club per créixer.

Josep Coromina, president del Joventut Sant Pere Màrtir: “el que jo he vist és que la gent va assentant base i equip. La cosa negativa és l’estat actual de les instal·lacions”.

Actualment, el Sant Pere Màrtir té onze equips a l’entitat, i la propera temporada celebra la incorporació d’una dotzena formació, que serà de futbol femení. També es preveu també un nou conjunt de base, passant en un estiu d’onze a tretze equips.