Els Mossos detenen un home i desmantellen una plantació de més de 1.200 planes de marihuana a Sant Esteve d’en Bas

Aquest dijous s’ha sabut que els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns a Sant Esteve d’en Bas un home de 35 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Salt, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública després de requisar-li 1.200 planes de marihuana. Fa un mes els agents van tenir coneixement que en una masia de St Esteve d’en Bas hi podia haver un cultiu de marihuana. Després de diverses investigacions el passat dia 14 de maig es van requisar 478 planes al garatge, 620 al magatzem i unes 120 plantes més a la segona planta. La casa disposava d’un sistema de ventilació, aparells d’aire condicionat, panells de fusta i lones per crear zones de calor. El detingut va passar dimarts a disposició del jutjat d’Olot que va decretar la llibertat amb càrrecs.

x