La campanya ‘Catalunya, Hola Família’ arriba a Les Preses i la Vall d’en Bas

Les Preses i la Vall d’en Bas ja ho tenen tot a punt per acollir aquest cap de setmana la campanya ‘Catalunya, Hola Família!’ de l’Agència Catalana de Turisme. Consisteix en tres activitats enfocades al turisme familiar que gairebé ja han esgotat totes les places disponibles.

Les Preses i la Vall d’en Bas són els únics municipis de la demarcació de Girona que compten amb el segell de turisme familiar de l’Agència Catalana de Turisme, amb l’especialització de natura, per tal d’afavorir l’arribada d’aquest tipus de visitants a la comarca. Tots dos participen aquest cap de setmana, juntament amb destinacions d’interior d’arreu de Catalunya, a la campanya Hola Família!, que gira a l’entorn d’una aplicació mòbil i diversos personatges màgics. A la Garrotxa el protagonista és l’Home escorça, un ésser mil·lenari amb la missió de protegir la natura. Aquests elements vesteixen una oferta d’activitats pensada perquè turistes i garrotxins puguin endinsar-se els principals atractius de la zona juntament amb els seus fills d’una forma lúdica i original. El Parc de Pedra Tosca serà l’escenari de la primera proposta, un itinerari guiat que començarà dissabte a dos quarts de deu del matí. A les cinc de la tarda, al Centre de Cultura i Natura de la Vall d’en Bas, Can Trona, es portarà a terme el joc El Granissat de la Vall, pensat perquè els més petits descobreixin les característiques de la zona i la seva formació. Per acabar, diumenge l’Home Escorça recorrerà els Hostalets d’en Bas en un itinerari teatralitzat que sortirà del Carrer de la Teixeda a les onze del matí. L’activitat constitueix, per als dos municipis, una oportunitat de consolidar-se com a destí de natura i família, un tipus de turisme de qualitat que volen potenciar. Per a participar a les jornades Hola Família cal inscripció prèvia al correu otvallbas@vallbas.cat. A hores d’ara ja es pot constatar la bona acceptació que han tingut, ja que queden poques places per a les activitats.