Gairebé 200 persones participen a la 7a Mostra d’arrossos de Maià de Montcal

Maià de Montcal ha estat de festa aquest cap de setmana i una de les activitats més destacades és, com cada any, la Mostra d’Arrossos. Enguany ha arribat a la setena edició i ha canviat d’ubicació, passant al camp de futbol. Rècord de participació per una tradició que gaudeix de plena salut.

Aquesta és només una de les claus. Perquè cadascú té la seva recepta, amb uns ingredients o uns altres. Hem vist amb gambes i musclos, amb botifarra, amb verdura. Més seca, amb més caldo… I a la Mostra d’Arrossos de Maià de Montcal, que ha arribat a la 7a edició, estaven tots. 10 colles han participat aquest any en aquesta tradició que serveix, a més de per veure les arts culinàries dels veïns del poble, per passar una diada de germanor al municipi. Pràcticament 200 persones van gaudir d’aquest dia, alguns treballant més que altres, però tots amb predisposició per menjar una cullerada més d’arròs. Aquest any la Mostra d’Arrossos ha canviat d’ubicació i de l’antiga escola ha passat al camp de futbol del municipi. Només un diluvi va evitar que el jurat pogués determinar el mateix dissabte quin arròs mereixia emportar-se el premi d’enguany. Una jornada de convivència al voltant dels fogons que segueix creixent.