Les papallones protagonitzen la desfilada de moda de l’INS Garrotxa de Sant Joan les Flors

Una de les activitats que es van dur a terma aquest cap de setmana en el marc de Sant Joan les Flors va ser la desfilada de moda de l’INS Garrotxa, en la qual les alumnes dels Cicles Formatius de Grau Mitjà de Confecció i Grau Superior de Patronatge mostren les creacions que han dissenyat al llarg d’aquest curs. Enguany les papallones han sigut la temàtica per excel·lència.

Com cada any, la desfilada de moda de l’IES Garrotxa forma part de la programació del cap de setmana més intens de Sant Joan les Flors. Aquesta desfilada mostra els treballs realitzats per les alumnes dels Cicles Formatius de Grau Mitjà de Confecció, i els treballs de final de grau del Grau Superior de Patronatge.

Enguany el tema principal sobre el qual van pivotar els dissenys de les alumnes del Grau Mitjà van ser les papallones. Per la seva banda, les alumnes de patronatge van poder ensenyar una mostra del seu treball de final de grau. En aquest cas la temàtica era lliure, i hi havien dissenys de tots els estils i teles possibles, des d’ètnics fruit d’un viatge a l’Àfrica, fins a més mediterranis, inspirats en la brisa i el paisatge de l’Empordà.

Per a la majoria d’elles era la primera vegada que mostraven la seva col·lecció en forma de desfilada, i quina millor manera que fer-ho en aquest Sant Joan les Flors. Això sí, malgrat que el temps no va acompanyar, l’acte va tenir tant d’èxit, que el centre sociocultural del municipi se’ls va fer petit.