El Besalú es proclama campió de lliga amb un gol al temps de descompta i puja a Segona catalana

El Besalú es va proclamar campió del grup 17 de la Tercera catalana després d’imposar-se a l’Amer amb un gol en el temps de descompte de la segona part en un partit marcat per la igualtat i la pluja.

El Besalú rebia l’Amer, tercer classificat i ja sense jugar-se res. Un rival trampa per la gran dificultat d’enfrontar-se a ells i pel factor psicològic. Els visitants van jugar sense cap pressió, conscients que el temps corria a favor seu i els locals, en alguns moments, van mostrar més nervis que cap. La pluja va ser un dels factors importants en aquest partit i es va poder comprovar en els controls o les últimes passades, que marxaven llargues. August Conesa i David Fucho, els dos porters, van mostrar un molt bon nivell, sent decisius en més d’una ocasió durant el partit. Fins que va arribar el descompte de la segona meitat. El Besalú havia canviat a defensa de tres per donar entrada a un atacant més. Albert Teixidor va rebre la pilota al mig camp i la va posar en llarg per Martin Aguilar. Ivan Ruíz la va rematar, tombant la lliga i fent aixecar el públic de les seves cadires. Amb aquest gol, el Besalú s’ha convertit com a flamant campió del grup 17 de Tercera catalana, aconseguint l’ascens a Segona.

x