La Unió Esportiva Olot s’assegura la continuïtat d’onze jugadors de la plantilla actual

La Unió Esportiva Olot ja fa els primers passos per configurar la plantilla que la pròxima temporada militarà al grup 3 de Segona Divisió B. El club ha anunciat la continuïtat d’onze jugadors de la plantilla. També garanteix el futur d’Oriol Pujadas del filial i els juvenils Lluís Aspar i Joel Arumí. Hi ha onze jugadors pendents de resoldre el seu futur.

La Unió Esportiva Olot s’ha assegurat la continuïtat de la meitat de la plantilla d’aquesta campanya. Començant per la porteria, el mallorquí Xavi Ginard seguirà sota pals un any més en la que serà la seva tercera temporada. Ho farà acompanyat de Guillem Sacrest que deixarà enrere el juvenil. A la defensa, l’Olot comptarà amb l’artífex de la salvació, Roger Barnils que té un any més de contracte. El besaluenc Albert Blázquez sumarà la quarta temporada al club. Ja a la mitja, Héctor Simón la brúixola dels garrotxins seguirà tallant el bacallà al centre del camp per cinquena campanya. Jordi Masó i Ivan Guzmán, dues incorporacions recents també seguiran vestint de vermell. El fitxatge flamant Jordi Xumetra complirà el seu primer any sencer dels dos de contracte que li resten. La perla de Sant Roc, Alfredo, també ha arribat a un acord amb el club per continuar. Dembo seguirà a la nau garrotxina després d’un any marcat per la lesió al genoll. El ‘9’ de la Unió Esportiva Olot, Marc Mas, tambe continuarà a les files olotines.Oriol Pujadas tornarà al fortí olotí despés d’una temporada a La Jonquera i al filial de l’Olot, el Sant Jaume. Els juvenils Lluís Aspar i Joel Arumí també compten amb el vistiplau del club.

Amb el davanter mallorquí Alberto Toril com l’única marxa confirmada, després que finalitzés la cessió efectuada pel RCD Mallorca, ara el club ha de resoldre el futur d’onze jugadors de la plantilla: Bastida, Moha, Jose, Micaló, Carles Mas, David Bigas, Yeray, Roger Vidal, Pedro del Campo, Uri Santos i Marc Cosme. En els propers dies la Unió Esportiva Olot en donarà més detalls.