Robolot Team i la Residència Faber comencen el projecte conjunt EducaCont que mesura la contaminació atmosfèrica

El Robolot va suposar la primera pedra de cara a construir una relació entre Robolot Team i la Residència Faber. Després de que alguns dels participants poguessin treballar a la residència, ara neix EducaCont.

EducaCont és un projecte de ciència real compartida i col·laborativa a les aules, creat per i per a docents i alumnes a partir del repte llançat per Miguel Antonio Peña, investigador científic al CSIC (Consell Superior d’Investigacions Científiques).

Aquest projecte s’alinea amb la necessitat del treball transversal de les anomenades STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Arts i Matemàtiques, en les seves sigles en anglès) amb un objectiu: recollir dades, compartir-les, tractar-les i interpretar-les per donar el poder a l’alumnat com a ciutadà del futur, partícip i actiu, i preparar-lo per llegir els canvis del món. Tot a través d’un robot que permetrà mesurar diversos paràmetres de contaminació atmosfèrica a l’alçada del vianant.