El futbol base femení de la Unió Esportiva Olot pretén ampliar la secció amb un nou equip

La Unió Esportiva Olot tanca la primera temporada del seu futbol femení. La secció fa una valoració positiva del curs, on han aconseguit l’ascens, i preveuen augmentar el número d’equips de cara a la propera lliga.

Campiones de lliga de Segona Divisió sense haver marcat el títol com a objectiu principal: és el que ha aconseguit l’equip femení de la Unió Esportiva Olot en la seva primera temporada com a secció de l’entitat. Amb l’ascens a la butxaca, les jugadores coordinades per Moi Dubé esperen fer un bon paper el proper curs en una categoria més elevada. Ara, però, l’objectiu marcat és potent i complicat d’assolir.

Moi Dubé, coordinador de la secció femenina de la Unió Esportiva Olot:”L’any vinent volem classificar-nos en les tres primeres posicions de la classificació, per tenir opcions de disputar la copa femenina”.

Després de la primera temporada com a secció femenina dins la Unió Esportiva Olot, la valoració que fa el coordinador Moi Dubé és positiva, tant a nivell competitiu com d’implantació esportiva, i considera que els quatre equips actuals s’han fet curts per acollir totes les jugadores del club.

Moi Dubé, coordinador de la secció femenina de la Unió Esportiva Olot: “l’objectiu serà dividir un d’aquests equips, per tenir-ne cinc i ampliar el número d’equips de l’entitat”.

La intenció de la secció és créixer, i per aquest motiu aquest divendres i el següent fan una jornada de portes obertes a les instal·lacions del Morrot d’Olot, a partir de dos quarts de sis de la tarda.