Robredo cau a la fase prèvia de Roland Garros la mateixa setmana que trenca la mala ratxa sense guanyar un títol ATP

El tennista Tommy Robredo no ha pogut superar la fase prèvia de Roland Garros, la competició més important en terra batuda del món. Malgrat això, Robredo ha pogut trencar aquesta setmana una llarga ratxa sense guanyar un títol: l’olotí es va proclamar diumenge com a nou campió del torneig challenger de Lisboa.

Feia cinc anys que Tommy Robredo no aconseguia aixecar un títol ATP sobre una pista de tennis. L’últim que va guanyar l’olotí va ser al torneig croat d’Umag, l’any 2013. Després de múltiples lesions, que l’han impedit mantenir amb regularitat la seva carrera, Robredo ha tornat a somriure per una victòria en una final: el tennista es va imposar diumenge al torneig ATP de Lisboa, a Portugal, on va disputar el duel definitiu contra el xilè Christian Garín per un resultat de 3 a 6, 6 a 3 i 6 a 2. Amb aquesta victòria, Robredo es va endur el 18è títol de la seva trajectòria, que va celebrar amb una gran efusivitat. Això sí, el desgast acumulat en el torneig portuguès ha impedit que l’olotí pogués mantenir una ratxa victoriosa; aquest dimarts, Robredo ha caigut eliminat del torneig més important del món en terra batuda: Roland Garros. El tennista ha caigut a la fase prèvia de la competició contra Simone Bolelli, número 130 del món, per un doble 6 a 4. Amb els resultats aconseguits aquesta darrera setmana, Tommy Robredo ha pujat fins al lloc 168 de l’ATP, entrant de nou entre els 200 millors del rànquing mundial de tennistes professionals.