L’Ajuntament de la Vall d’en Bas implica els veïns en la transformació de l’espai de les Oques

La Vall d’en Bas vol transformar l’espai de les Oques de Sant Privat. Ho fa amb una dinàmica participativa que va començar aquest cap de setmana recollint les idees dels veïns, tenint en compte el punt de vista dels adults i el dels nens. L’Ajuntament preveu invertir-hi uns 5.000 euros.

Les demandes veïnals han empès a l’Ajuntament de la Vall d’en Bas a abordar la reforma del parc de les Oques de Sant Privat. És un espai verd situat a la urbanització de Can Mulleras, que fins ara s’ha utilitzat com a àrea de joc i de descans tot i disposar de molt pocs elements.

Cristina Molas, Regidora Participació Aj. La Vall d’en Bas i referent Sant Privat: “Amb les peticions dels veïns ens vam adonar que aquest parc és un espai ampli i amb moltes possibilitats. Per això era una aposta de govern tirar endavant la remodelació incorporant-hi nou mobiliari urbà, joguines per la mainada, jardineres… una mica el que ens demanen els veïns.”

El nou parc s’ha començat a dibuixar amb un procés participatiu.  Dissabte es va fer una primera trobada veïnal al local social de Sant Privat, on es van tenir en compte les visions d’infants i adults. Ara el consistori farà una validació tècnica de les idees recollides i el 20 de juny celebrarà una reunió de retorn per explicar com quedarà l’espai d’acord amb les demandes. La previsió és que les millores estiguin enllestides la primavera del 2019.