L’alcalde de Riudaura, David Jané, respon públicament la carta d’Enric Millo

La carta que el delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, va enviar als alcaldes on els feia responsables dels elements independentistes en espais públics ja ha tingut, com a mínim, una reacció a les xarxes socials.

L’alcalde de Riudaura, David Jané, ha respost a Millo per carta i l’ha publicat al seu perfil de Twitter. El batlle, amb un to contundent, argumenta els motius pels quals creu la ciutadania s’expressa públicament. Ho atribueix al comportament de l’estat espanyol, a qui considera “fatxenda” i “venjatiu”. David Jané li recorda la representació parlamentària que té el Partit Popular al Parlament i fa referència als casos de corrupció que està implicat la formació política. Finalment l’alcalde explica que la bandera espanyola significa, avui, la manca de separació de poders, corrupció, manca de capacitat política i repressió policial.