L’escriptor Joan Llensa, l’emprenedor Joan Plana i la patinadora Anna Quintana, finalistes al Premi Garrotxí de l’Any

Ja es coneixen els tres finalistes al Premi Garrotxí de l’Any. El Centre d’Iniciatives Turístiques els ha fet públics avui mateix. Són dos homes i una dona de tres àmbits ben diferents. Un escriptor, un emprenedor i una esportista.

Joan Llensa, Joan Plana i Anna Quintana són els tres garrotxins que opten al principal guardó dels Premis Garrotxí de l’Any, que s’entregaran el proper 8 de juny a Olot. Llensa, de Sant Joan les Fonts, és escriptor. És finalista perquè durant el 2017 va publicar l’antologia de fantasia i terror ‘Todo lo que no puedes ver’. Fa un any i mig que és el llibre més venut a Espanya de la seva categoria i un dels més venuts a Mèxic, Alemanya i Estats Units.

Joan Plana és un emprenedor olotí que està estudiant segon de Batxillerat Tecnològic a l’Institut Montsacopa i l’any passat es va proclamar guanyador de l’Audi Creativity Challenge, d’entre més de 350 projectes d’arreu d’Espanya i va guanyar una beca per un mes de formació a Sillicon Valley on, amb dos companys més i el feedback de Google i Facebook, va cofundar l’startup Wherever You Want, de la qual és CEO.

Anna Quintana és la patinadora olotina del CPA Olot. El mes març va ser escollida Millor Patinadora Femenina del 2017 per la Federació Catalana de Patinatge. Es va estrenar competint internacionalment al Campionat d’Europa de l’any 2001. Des de llavors compta amb el mateix palmarès del club, amb 13 títols europeus i 11 ors mundials, a més de dues plates i un bronze.

x