El Club Bàsquet Olot arrenca diumenge l’eliminatòria per evitar el descens davant el Cervera amb el factor pista a favor

El Club Bàsquet Olot sènior femení arrenca l’eliminatòria per evitar el descens aquest diumenge. Ho fa a casa contra el Cervera, amb el factor pista a favor. L’entrenador, Werner Estellé, avisa que cal sortir molt atents per seguir disposant d’aquest avantatge.

Tot i les tretze victòries acumulades al llarg de la temporada, al final el Club Bàsquet Olot sènior femení ha entrat en el grup que haurà d’evitar el descens a través d’unes eliminatòries directes. Les jugadores de Werner Estellé s’enfrontaran al Cervera, l’avantpenúltim classificat del grup 1 de Primera Catalana. Les lleidatanes només han sumat sis victòries en tota la temporada, però el tècnic avisa de la necessitat de sortir atentes davant les de la Segarra.

Werner Estellé, entrenador del CB Olot: “És un partit trampa: tenim l’eliminatòria amb el factor camp a favor, però això implica que hem d’estar molt atents i concentrats amb el primer partit per no endur-se cap sorpresa i tenir possibilitats de tancar l’eliminatòria allà”.

Precisament, la força del Cervera rau fora de la seva pista, on ha acumulat quatre victòries en el curs, en contrast amb les dues vegades que ha aconseguit guanyar davant el seu públic.

Werner Estellé, entrenador del CB Olot: “És un equip curt d’efectius, però saben jugar amb el seu ritme per mantenir-se en el partit en tot moment. Si som capaços d’imprimir la nostra defensa podem resoldre amb èxit la situació, però és un equip dur i físicament potent”.

Per a superar l’eliminatòria, el tècnic olotí espera comptar amb el suport de la graderia: segons Estellé, és un plus necessari per derrotar qualsevol adversitat.

Werner Estellé, entrenador del CB Olot: “Segur que el factor pista és determinant, però per a nosaltres és un plus necessari. Ho hem demostrat al llarg de la temporada: hem donat un pas endavant sempre que la graderia ha respost a la nostra crida”.

El primer partit de l’eliminatòria que enfronta el Bàsquet Olot i el Cervera tindrà lloc aquest diumenge, a partir de dos quarts de sis de la tarda.