El CP Santa Pau pot fer història aquest diumenge si aconsegueix l’ascens a Segona Catalana al camp del Sant Gregori

El Club Poliesportiu Santa Pau es troba a noranta minuts de fer història. Per primera vegada, l’equip de futbol podria pujar a Segona Catalana, la categoria més elevada que mai haurien assolit. L’equip d’Àlex Farrés en tenen prou en aconseguir un empat al camp del Sant Gregori aquest diumenge.

El 27 de maig de 2018 pot ser una data que recordi tota l’afició del futbol a Santa Pau. Diumenge juguen el Sant Gregori contra el Club Poliesportiu Santa Pau, i no és un partit qualsevol: els garrotxins poden convertir-se en nou equip de Segona Catalana si guanyen o empaten l’enfrontament corresponent a l’última jornada de lliga. Seria la primera vegada que els santapauencs arribarien en la categoria a la que aspiren en aquests moments, en una temporada plena d’èxits pels jugadors d’Àlex Farrés.

Àlex Farrés, entrenador del CP Santa Pau: “Des de Santa Pau es diu que ja hem fet història, i que tant de bo que la lliga continués més, perquè mai s’havia aconseguit aquesta posició. Esperem que tot acabi de la millor manera possible”.

Per tal d’aconseguir-ho, el tècnic no vol que la plantilla estigui revolucionada ni extramotivada. Per Farrés, cal fer el mateix que ha donat bons resultats al llarg de tota la temporada.

Àlex Farrés, entrenador del CP Santa Pau: “Aquesta setmana el missatge va ser que hem de fer el que fem cada setmana. Sí que és un moment important i tothom està il·lusionat, però hem de jugar com ho hem fet en tota la temporada i segur que el resultat serà positiu”.

El Santa Pau acabarà la lliga de Tercera Catalana en segona posició, i sempre i quan sumi aquesta jornada serà l’equip dels tres grups gironins amb més puntuació: per tant, la plaça d’ascens directe seria seva. En cas que no sigui així, s’hauria de disputar una eliminatòria entre els altres dos subcampions de la demarcació. S’espera que hi hagi un desplaçament nombrós a Sant Gregori per viure una jornada que pot ser històrica per Santa Pau i la seva afició.

 

x