Les Preses inaugurarà diumenge el Parc de l’1 d’Octubre en el marc de la festa del Roser

Les Preses s’afegirà aquest cap de setmana als municipis de la Garrotxa que tindran un espai dedicat a l’1 d’Octubre. El bateig es farà coincidint amb la festa del Roser.

El municipi de les Preses ha decidit batejar el parc que hi ha davant l’Escola la Bòbila com a nou Parc de l’1 d’Octubre. Es tracta d’un espai que han ideat els mateixos alumnes del centre que durant tot l’any passat van fer diferents projectes i es van presentar davant tots els veïns i veïnes. Es va fer un procés de participació ciutadana que va permetre votar i decidir el millor projecte, que finalment es treballarà durant aquest 2018 per tal de convertir l’espai en un parc infantil.

L’alcalde de les Preses, Pere Vila, ha explicat a Olot Televisió que hem cregut convenient donar-li un nom en aquest parc. Després dels esdeveniments de l’1 d’octubre era un bon moment per recordar aquesta data i donar aquest nom a tot aquest espai. És un reconeixement de tota una força democràtica d’aquell dia. De totes les persones de totes les edats i condicions.”

L’acte d’inauguració del Parc de l’1 d’Octubre es farà aquest proper diumenge, a dos quarts de dotze del migdia.

x