Les escoles Les Escomes, Pla de Dalt i Cor de Maria guanyen el Campionat per equips del Club Escacs Olot

Més d’un centenar de persones van presenciar la final del Campionat per equips entre escoles que va organitzar, un any més, el Club Escacs Olot, que es va celebrar el dissabte al matí, al Firal d’Olot.

Les Escomes, Pla de Dalt 4t B, i Cor de Maria 4t B, van ser les escoles guanyadores de la final del Campionat per equips entre escoles que ha organitzat, un any més, el Club Escacs Olot al llarg de tot el mes de maig. El Firal d’Olot va ser l’indret escollit per celebrar aquesta final amb to festiu, convidant els més curiosos a jugar partides, i aconseguint aplegar més d’un centenar de persones.

Aquest Campionat va reunir un total de 300 nens i nenes de 3r i 4t de primària de deu centres educatius de la comarca. I és que el Club Escacs Olot forma els més meuts en aquesta disciplina esportiva carregada de valors. Paral·lelament a les partides d’escacs al campionat, se n’estaven desenvolupant unes quantes de simultànies en un altre espai concentrat també al Firal.

Al final de la jornada tothom va marxar amb premi, ja que també es van lliurar unes medalles de record. Això sí, pels membres del Club Escacs d’Olot, el millor de tot no eren els obsequis, sinó l’amistat formada en l’entitat.