Integra rep el premi Memorial Josep Canadell de la mà de Rotary Club Olot

Integra va rebre divendres el premi Memorial Josep Canadell. La 30a edició d’aquest guardó va destinada, per primer cop, a un grup de persones: els treballadors d’Integra. Rotary, que és l’organització que entrega el premi, va destacar de l’entitat garrotxina el fet que són “persones que treballen per persones”.

Aquesta és la reacció d’Integra al rebre el premi Memorial Josep Canadell que atorga Rotary Club Olot. Una organització d’àmbit mundial sense ànim de lucre que té per finalitat el servei a la comunitat i que dóna aquest premi com a reconeixement públic a persones o entitats que actuen de manera desinteressada pel bé de la comunitat. Aquest guardó, que s’entrega des de 1989, ha arribat a la 30a edició celebrant, de pas, els 50 anys que Integra fa aquest 2018. Un premi que Rotary entrega a un grup de treballadors que, diuen, són persones treballant per a persones. Es tracta d’un guardó amb un significat especial. Per Integra és un reconeixement que dona valor a la tasca que duen a terme dia a dia, tot i que, com afirmen, la fan per vocació. La vetllada va tenir de tot, una placa per als treballadors d’Integra, un pastís per celebrar els 50 anys de l’entitat i havaneres per tancar la nit.