Una vintena d’entitats dinamitzen la Festa del Roser de Les Preses

Les Preses ha gaudit aquest cap de setmana de la Festa del Roser, una de les festes que se celebren al municipi garrotxí. Des de divendres i fins diumenge les entitats de Les preses van organitzar diferents activitats pels veïns.

Moments per als nens. Activitats com una passejada en patinet pels voltants del poble, un circuit amb karts, inflables o curses amb sacs. L’objectiu era clar, que els nens i nenes s’ho passessin bé i, amb ells, els pares i mares. Una vintena d’entitats van participar durant la tarda de dissabte a la festa de les entitats que es va organitzar a la pista poliesportiva de Les Preses. Una cinquantena de nens i nenes van ser partícips d’una sèrie d’activitats pensades i preparades perquè en gaudissin tinguessin l’edat que tinguessin.

x