El Club Bàsquet Vall d’en Bas impulsa un projecte de cohesió a través de l’esport

Són molts els nens i nenes que practiquen esports a les places de d’Olot, i el Club Bàsquet Vall d’en Bas ho va aprofitar per plantejar el projecte “Bàsquet a les places”. Aquesta és una proposta en la qual a través de quatre matinals de diumenge de es vol fer arribar l’esport al màxim de gent possible, creant vincles i ensenyant-ne les normes i aportant valors.

‘Bàsquet a les places’ és una iniciativa gratuïta impulsada per jugadors i entrenadors del Club de Bàsquet Vall d’en Bas, amb l’objectiu de fer arribar aquest esport al màxim de persones possible, independentment de la seva edat, i dels coneixements i habilitats que puguin tenir al respecte.

Aquest projecte se celebra a Olot, i el van iniciar en col·laboració amb el Consorci d’Acció social de la Garrotxa i l’Àrea d’Esport i Lleure de l’Ajuntament d’Olot. Ambdues entitats es van mostrar engrescades sobretot per la finalitat d’aquesta activitat que és fer del bàsquet una eina cohesiva.

Aquest diumenge va ser el segon matinal que es va celebrar del Bàsquet a les places, i va tenir lloc a la plaça de Sant Miquel, amb una molt bona assistència de nens i nenes de totes les edats, i fins i tot d’algun adult. El diumenge 3 de juny l’activitat continuarà a partir de les 10 del matí a la pista Pla de Dalt, i culminarà el cicle de matinals de Bàsquet a les places el 10 de juny a la pista exterior del pavelló.

x