Montagut celebra la tercera edició del Montagut English Festival

El municipi de Montagut va celebrar aquest dissabte i per tercer any consecutiu, el Montagut English Festival, un festival d’activitats dedicat a la parla anglesa.

Tenir un bon nivell d’anglès és un dels reguisits d’avui dia, i els veïns de Montagut ho tenen clar des de fa temps. Aquest dissabte van celebrar la 3a edició del Montagut English Festival, el qual està organitzat per diverses associacions del poble, i adreçat a tots els públics.

En les anteriors edicions es van decantar per una programació de temàtica britànica en la primera, i americana la segona, que ocupés tota una jornada sencera. Aquest any, però, es van decantar per dur a terme activitats de tarda-vespre i, així, parlar més anglès.

Això sí, els organitzadors del festival compten amb la col·laboració de natius americans que passen alguns mesos de l’any a Montagut, com és el cas d’en Tom, que aprofitant la jornada dedicada a Amèrica, els va ensenyar a jugar a beisbol, i enguany en va recollir el fil.

El festival va començar amb el conte del “colour Monster”, en el qual els més menuts aprenien i repassaven colors i vocabulari bàsic. Després, petits i grans van jugar a jocs de taula com el “who is who” (qui és qui), per tal de practicar les descripcions, entre d’altres.

La jornada, a l’aire lliure, va culminar amb unes taules de conversa en les que tant petits com grans s’hi van animar a participar, i amb la projecció d’una pel·lícula, quan el sol ja decantava.

x