La poesia i la dansa són les grans protagonistes de la 2a edició del festival Meandre de Sant Jaume de Llierca

El municipi de Sant Jaume de Llierca va celebrar, aquest dissabte, la segona edició del festival cultural Meandre, que enguany va concentrar la programació en un sol dia, i va canviar els espais on es desenvolupaven les activitats. Els membres de l’organització van rebre tantes propostes, que ja tenen la tercera edició encarrilada.

“Meandre vol dir moviment, i la cultura està en moviment”, deia Lourdes Barris, regidora de cultura de l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca. I va ser amb aquest esperit de moviment, dinamització i creació de cultura, que va néixer el Festival Meandre, que aquest dissabte va celebrar la segona edició. Més d’un centenar de persones es van apropar al Centre Cívic de Sant Jaume de Llierca, que enguany és on es va concentrar gran part de la programació del Meandre, a diferència de l’any passat.

Un dels principals objectius del festival era fer una programació per a tots els públics, i a la tarda el hip-hop de Phax va atraure els més petits. Les danses tradicionals i el viatge musical amb músiques d’arreu del món a càrrec de Tzigan’s feien ballar tan a grans com a petits. Per la seva banda, Búnker, l’espectacle de poesia elèctrica d’Esther Roca i Gisela Arimany, eren el gran reclam pel públic més alternatiu. El Meandre sembla, doncs, que es consolida amb força, ja que tenen algunes  propostes guardades per l’any que ve.

x