Prop de 300 persones participen a la sisena Festa del Pedal organitzada pels Murruts

Olot va viure, aquest diumenge, la sisena Festa del Pedal organitzada pels Murruts, la diada dedicada a les bicicletades familiars que històricament s’havien celebrat a la capital garrotxina i que s’ha tornat a recuperar. Enguany hi van participar 276 persones, i es van entregar premis a les millors disfresses.

La Festa del Pedal és una tradició garrotxina que van recuperar els Murruts fa uns anys. El diumenge, es va celebrar la sisena edició d’aquesta pedalada familiar no competitiva, en la qual hi van participar 276 persones. A dos quarts de deu del matí van sortir de la Plaça Clarà per dirigir-se cap a Puigpardines.

Una vegada arribats a Puigpardines, tocava carregar energies i una entrega de guardons que consistia en premiar el grup més ben disfressat, la persona més gran i la més jove en fer la pedalada. Un detall extra en aquesta diada a dedicada a les bicicletes que recorda al que s’havia fet antigament.

Una vegada esmorzats i amb els premis a les butxaques, tocava tornar a la plaça Clarà de nou, després d’haver passat una bonica jornada en família en un diumenge en què, per sort, el temps va acompanyar.

 

x