El Club Bàsquet Olot liquida un Cervera amb baixes en el primer partit del Play Out (64-51)

Club Bàsquet Olot

El sènior femení del Club Bàsquet Olot va rebre la visita del CB Cervera al Pavelló Municipal d’Esports en el primer partit del Play Out de descens. Les noies de Werner Estellé van completar tres primers quarts a un nivell molt alt. A l’últim les de la Segarra van posar pressió però les olotines no els hi van deixar opcions (64-51).

Club Bàsquet Olot

El Pavelló Municipal d’Esports va acollir el primer partit del Play Out de descens entre el Club Bàsquet Olot i el Club Bàsquet Cervera. Factor pista a favor de les olotines perquè van acabar en onzena posició i les de Cervera en catorzena. L’equip dirigit per Werner Estellé va deixar clar des del primer quart que només contemplaven guanyar. A més les olotines comptaven amb més de 200 aficionats a les grades amb una de les millors entrades de l’any. Per la seva banda el Cervera venia a Olot amb moltes baixes i només sis jugadores disponibles. El primer quart es tancava amb un marcador de 17-8.

Al segon quart el Club Bàsquet Olot seguia liderant en el marcador i també en el joc, amb contraatacs molt efectius i un bon encert des de l’exterior. Al descans el marcador reflectia la superioritat taronja i blava, 33 a 14.

Res feia pensar durant el transcurs del tercer quart que les de la Segarra podrien apropar-se a l’electrònic. L’Olot seguia força regular tant en defensa com en atac. A la botzina del final del tercer quart +13 per les olotines, 49-36.

A l’últim quart el Club Bàsquet Olot va baixar la intensitat i les de Cervera ho van aprofitar per posar la por al cos a l’equip olotí, situant-se tan sols a tres punts. A través del temps mort Estellé va saber reconduir la situació i les jugadores del Bàsquet Olot van sentenciar el primer partit del Play Out.

Werner Estellé, entrenador CB Olot:  “Hem fet una primera part com no l’havíem fet al llarg de la temporada. Després és cert que el ritme i la veterania del Cervera ha fet que ens deixéssim anar i que ens fiquéssim al seu joc, un joc que a nosaltres no ens anava bé. Hem fet el més difícil que era parar, respirar i tornar-nos a posar a treballar”.

Roger Riu, entrenador CB Cervera:  “Sabíem que era un partit difícil, camp contrari, veníem amb sis jugadores… moltes baixes per lesió. Nosaltres hem sabut gestionar el partit com hem pogut. Hem intentat marcar el nostre ritme. Se’ns han escapat de bon principi, després és molt difícil recuperar-ho”.

Al final 64-51, un resultat que descarrega pressió al Club Bàsquet Olot pel segon partit a Cervera del proper diumenge a les 5 de la tarda. Si les olotines guanyen seguiran a Primera Catalana, sinó, estarà tot per decidir en un tercer partit al Pavelló Municipal d’Esports.

x