El CF Sant Jaume de Llierca salva la Segona Catalana en la darrera jornada i completa una jornada rodona pel futbol garrotxí

El diumenge va ser rodó pel futbol garrotxí, perquè el Sant Jaume va aconseguir la permanència a la Segona Catalana, després de guanyar el Caldes de Malavella per 1 a 2. L’equip comandat en aquest darrer tram de temporada per Àlex Terma i Jordi Arau necessitava aconseguir els mateixos punts que el Palafrugell en la darrera jornada de lliga per mantenir la categoria, després d’estar tot l’any pendent de les places de descens. La victòria contra els gironins permet que la comarca gaudeixi de quatre equips garrotxins a la categoria l’any vinent: a més de Sant Jaume i Santa Pau, la Segona Catalana comptarà amb el campió del grup 17 de Tercera, el Besalú, i un equip plenament assentat a la divisió com és el Bosc de Tosca.