El CP Santa Pau aconsegueix un ascens històric a Segona Catalana

El Club Poliesportiu Santa Pau és equip de Segona Catalana. L’equip groc-i-negre va guanyar al camp del Sant Gregori per 1 a 2 i assoleix un ascens històric per l’entitat. El Santa Pau mai havia estat tant amunt en el futbol federat.

Sant Gregori va viure aquest diumenge l’èxtasi de l’afició santapauenca: el Club Poliesportiu Santa Pau va guanyar per 1 a 2, amb gols de Fortet i Rabionet, i va aconseguir un ascens històric en l’última jornada de lliga. Es tracta d’una promoció mai aconseguida per l’equip groc-i-negre: la propera temporada serà la de l’estrena del Santa Pau a la Segona Catalana, l’antiga Primera Regional.

‘Pitu’ Padrosa, president del Club Poliesportiu Santa Pau: “és un gran repte, tant esportiu com econòmic; som un club modest del futbol català, però afrontem l’ascens amb tota la il·lusió del món”.

L’èxit es va celebrar com es mereix amb els aficionats desplaçats al camp gironí i a la mateixa vila de Santa Pau, on l’Ajuntament va rebre els futbolistes al saló de plens. Després dels discursos dels caps visibles de l’ascens i de signar al llibre d’honor del consistori, els jugadors van sortir al balcó de l’ajuntament, per compartir de nou la seva festa amb els veïns i l’afició aplegada davant les portes de l’edifici.

El club ha pogut pujar al ser el millor subcampió dels grups gironins de la Tercera Catalana, amb 77 punts. El tram final de temporada del Santa Pau ha estat tant bo, amb vuit victòries en deu partits, que fins i tot hi havia gent que volia que s’allargués la lliga per seguir gaudint de l’estat de gràcia de l’equip.

Ara toca paladejar l’èxit aconseguit, després de tocar el cel amb les mans amb un ascens tant sonat com merescut.