L’empresa Royal Verd renova íntegrament la gespa de l’Estadi Municipal d’Olot

La Unió Esportiva Olot ja amb tot lligat a nivell esportiu en aquesta temporada que s’ha tancat, centra l’atenció amb un altre factor important de cares a la temporada vinent: la gespa. Royal Verd està substituint la gespa amb una reforma integral del terreny. Hi treballaran fins a principis de juliol.

La gespa de l’Estadi Municipal d’Olot està experimentant una transformació que consisteix en regenerar per complet el terreny de joc de la Unió Esportiva Olot. L’empresa garrotxina Royal Verd ha pogut iniciar els treballs d’hora, ja que el club no ha disputat promoció d’ascens ni tampoc de descens. Durant els últims anys s’havia intentat millorar la capa superficial, aquesta vegada però serà substituïda íntegrament.

Eudald Morera, director general de Royal Verd: “Malgrat que ha estat una gespa que ha donat moltes alegries, que l’hem patit i l’hem gaudit tots plegats, professionalment era una mala herba ben cuidada. Ara el que fem és arrencar tot el primer perfil de gespa, airejar-lo, anivellar-lo tot el que puguem i canviar-la per una gespa de més qualitat. Aconseguim una uniformitat millor i una millor tracció del jugador”.

 S’anivellarà el terreny, es millorarà el drenatge i es sembrarà llavor tradicional. Amb aquesta actuació Royal Verd, garantirà la millor gespa per la Unió Esportiva Olot. L’objectiu és que el terreny de joc estigui llest pel primer partit de pretemporada a casa que serà el 18 de juliol.