L’Aula Forma’t, de la Unitat d’Escolarització Compartida, busca donar sortida laboral als joves garrotxins

La Unitat d’Escolarització Compartida té la funció d’ajudar aquells nois i noies que no se senten còmodes en una aula  i els ofereix la possibilitat de créixer a nivell personal, social, laboral i acadèmic oferint-los un treball a mitja jornada on començar a conèixer aquelles tasques que desenvoluparan en un futur treball.

L’objectiu principal de l’Aula Forma’t, de l’Unitat d’Escolarització Compartida és facilitar el creixement personal, social, laboral i acadèmic dels alumnes. En concret els nois i noies fan classes de llengua catalana i matemàtiques, classes de tecnologia, classes als tallers de mecànica, fusteria i perruqueria, tutories individuals i grupals, i classes de coneixement del medi i esports. Es treballa en grups petits i es posa especial atenció en el seguiment individualitzat de cada alumne, intentant oferir allò que pugui ser més profitós pel seu aprenentatge.