Neix l’associació de veïns del barri de les Tries d’Olot

Olot té des d’aquest mes de maig una nova associació de veïns, la del barri de Les Tries. Van constituïr-se formalment a finals d’any i ja ha fet les primeres trobades, amb la idea de seguir incorporant socis. De cara a l’octubre, preparen la primera Festa Major.

El referèndum de l’1 d’octubre va posar en contacte molts veïns i a Olot va servir d’embrió per al naixement d’una nova associació veïnal. Diversos residents dels dels barris de Les Tries i Alba Rosa, que fins ara estaven inclosos en l’associació de veïns de Sant Miquel, van decidir formar una entitat amb l’objectiu de dinamitzar un sector de les afores de la ciutat i fer més pinya com a barri.

Albert Boix, Associació de Veïns Les Tries-Alba Rosa: “Sempre hem cregut que ha quedat un barri molt nocturn i que no hi ha vida de barri. Fem l’associació per tenir més veu de cara a l’Ajuntament per a possibles millores i també poder fer activitats per tots els veïns i veïnes”

L’entitat ja està preparant la seva primera Festa Major el cap de setmana del sis i set d’octubre. L’associació fa una crida a tots els veïns que vulguin sumar-s’hi, amb una quota anual de deu euros per a persones individuals i 50 euros per les empreses. Els fulls d’inscripció es poden trobar en diversos comerços de la zona: El bar restaurant les tries, la carnisseria Can Gelada i el Flequer del Carme. Un cop complimentats, es poden deixar a la bústia del local de les Mates o enviar-los per correu electrònic a avlestriesalbarosa@gmail.com.