La primera fase de les obres de les instal·lacions del CN Olot arrencarà pels volts de Festes del Tura

Els socis del Club Natació Olot ja poden intuir com quedaran les seves noves instal·lacions, a través d’una simulació que mostra la mateixa entitat. La presidenta del club ha afirmat a Olot Televisió que les obres arrencaran a principis de setembre, i no hi haurà cap incidència durant els mesos més intensos de l’estiu.

Les actuals instal·lacions del Club Natació Olot esperen el seu rentat de cara. De moment, la junta i l’empresa constructora van definint el projecte executiu de les obres, del qual els socis i usuaris ja en poden veure una simulació que mostra el mateix club. Així, queda clar on anirà la nova piscina exterior, i com es distribuirà la zona d’aigües coberta que s’aixecarà amb la primera fase de les obres. L’entitat posa la data d’inici de la remodelació a principis de setembre, per no afectar l’estiu dels usuaris de les instal·lacions.

Gemma Soy, presidenta del CN Olot: “Passarem tot l’estiu sense fer cap obra, i tothom podrà gaudir dels serveis habituals”.

Pel que fa al calendari de les obres, la planificació contempla que a principis de 2020 la remodelació hauria d’estar acabada. Durant aquest temps, el club assegura que mantindrà tots els serveis que ofereix.

El Club Natació Olot demana paciència a tothom; segons la junta, el resultat final donarà un millor servei a totes les persones que facin ús de les instal·lacions.