Anna Barnadas es presenta com a única candidata d’ERC Olot a les primàries d’aquest dissabte

Després d’agafar el relleu a Pere Gómez com a portaveu d’ERC Olot, Anna Barnadas es presenta a les primàries que el partit celebra aquest dissabte al seu local de la plaça Balmes. Públicament és l’única candidata que s’ha presentat, si surt elegida serà la candidata a l’alcaldia d’Olot l’any 2019.

Biòloga de formació, professora de vocació i mare de dos fills. Fa quatre anys comença a treballar amb ERC Olot, motivada per l’àmbit del medi ambient. De la mà de Pere Gómez, el 2015 es presenta a les eleccions municipals com a independent. Fa 1 any Pere Gómez, antic portaveu del grup municipal i últim alcaldable, decideix deixar la política i Barnadas el relleva com a portaveu. Ara, a un any de les municipals fa un pas endavant i es presenta a les primàries que ERC Olot celebrarà aquest dissabte al local d’Esquerra de la plaça Balmes.

Anna Barnadas, candidata primàries ERC Olot: “He decidit fer un pas endavant i presentar-me a les primàries que el meu partit farà dissabte, com a possible candidata a les eleccions municipals de 2019. Si els meus companys m’escullen, doncs evidentment seré candidata a l’alcaldia d’Olot l’any 2019”.

L’olotina ha escollit el passeig de la Muralla per fer l’acte de presentació, concretament on antigament es localitzava el carrer Santa Cristina número 2, on ella va viure des de ben petita.

Anna Barnadas, candidata primàries ERC Olot: “La meva vida ha transcorregut aquí a aquesta ciutat. Des de l’estima que l’hi tinc moltes vegades penso que perd pistonada, que no està a l’alçada de ciutats que ens envolten com Figueres, Banyoles, Vic, Manresa o Girona. Falta un projecte de ciutat a llarg termini.  Volem un Olot protagonista a la república catalana. Per això és el moment de les dones republicanes. ”.

 Esquerra Olot ha convidat a votar tots els militants, amics i simpatitzants de la ciutat, el grup municipal espera que dissabte votin al voltant d’unes 140 persones.