Aquest estiu se celebrarà la tercera edició de ‘Música als masos’ a diferents masos i capelles de la Garrotxa

 

Aquest estiu tornarà a sonar la música als masos. Es tracta d’un festival de música barroca que arriba a la tercera edició. Es proposa oferir programes musicals atractius en entorns que propiciïn les millors condicions per a una bona audició.

Música als masos és una proposta de música clàssica que s’interpreta en sales de masos i santuaris de la Garrotxa i que garanteixen una atmosfera autèntica i una acústica excepcional.

Jordi Tarrús és un dels organitzadors de ‘Música als masos’ i explica que “hem passat dels sis concerts de l’any passat als vuit. A part d’aquesta qüestió quantitativa, l’any passat vàrem fer tres programes que els vàrem repetir tres vegades, aquest any hem augmentat de tres a sis programes i això és un canvi. És una complexitat molt gran”

Hi haurà dos concerts de més gran format amb simfonies de Joseph Hyden, en versió de cambra, que es farà la casa Solà Morales d’Olot. El concert es repetirà també al Mas la Dou de la Vall d’en Bas. Per a més informació sobre el calendari es pot consultar el web de Música als masos, amb el detall de totes les actuacions.