Besalú estrena un rocòdrom municipal que gestionarà el Centre Excursionista del municipi

Besalú ha estrenat fa molt pocs dies un rocòdrom. Està situat a la zona esportiva i, tot i que estarà gestionat pel centre excursionista del municipi, tots els veïns hi poden accedir. L’equipament ha tingut un cost proper als 10.000 euros.

Els amants de l’escalada disposen des d’aquest mes de maig d’un equipament on practicar-ne a Besalú. Fa sis anys que l’ajuntament de la vila comptal va iniciar els tràmits per construir-lo, però la crisi ha fet que l’obra no hagi finalitzat fins fa poques setmanes.

El nou rocòdrom consta de dos blocs, amb una alçada de fins a vuit metres i setze vies. Està situat a la zona esportiva i, tot i que és municipal, el Centre Excursionista de Besalú n’assumirà la gestió i dinamització.

 

Fina Surina, Regidora Aj. Besalú: S’explicarà que qualsevol persona que vulgui accedir al rocòdrom ho pot fer amb uns horaris i dies concrets fent una reserva. Cal fer-ho degudament equipats i es pot utilitzar a qualsevol edat, però els menors han d’anar acompanyats”

Segons ha explicat el consistori, es posaran a disposició abonaments anuals per utilitzar el crocòdrom i també està previst que els alumnes de l’Institut Escola Salvador Vilarrasa hi portin a terme activitats de forma puntual, en les hores d’Educació Física.

 

La instal·lació s’ha fet amb un pressupost de gairebé 10.000 euros, que s’han finançat entre l’Ajuntament, la Diputació i la Generalitat.