Castellfollit, Besalú i Santa Pau, seleccionats entre els 15 municipis més atractius de la demarcació de Girona per Niumba, un portal de TripAdvisor

El web Niumba, un portal dedicat a lloguer vacacional propietat de l’empresa Tripadvisor, la pàgina web de caire turístic amb més seguidors de tot el món, ha seleccionat tres pobles garrotxins en un dels seus articles. Són Besalú, Castellfollit de la Roca i Santa Pau, que figuren en un rànquing de les 15 poblacions amb més encant de les comarques gironines. El text destaca la cinglera basàltica de Castellfollit, les seves vistes i el nucli antic. També parla del patrimoni arquitectònic i el passat jueu de Besalú, així com els vestigis medievals del nucli antic de Santa Pau i el seu entorn volcànic. Turisme Garrotxa valora positivament que la comarca es posicioni en aquest tipus de pàgines, que atrauen més públic a la zona.