Entra en funcionament la nova plataforma de visualització de vídeos ‘Olot TV a la carta’

Olot Televisió acaba d’actualitzar la plataforma de visualització de vídeos a la carta. D’entrada el més rellevant és el canvi d’imatge, amb un disseny més modern i funcional. Destacar que la qualitat dels vídeos s’ha incrementat de manera substancial per garantir una perfecte visualització des de qualsevol suport, ja sigui ordinador, tauleta o mòbil. El web utilitza la tecnologia de disseny ‘responsive’ per adaptar-se a tots els suports.
El nou ‘Olot TV a la carta’, que ha desenvolupat La Xarxa, s’ha realitzat amb la tecnologia anomenada ‘mobile first’, és a dir, un disseny pensat especialment per un dispositiu mòbil. També millora la interacció amb l’usuari. Es pot subscriure a la plataforma, crear llistes de reproducció i ordenar-se els programes preferits i fer comentaris dels vídeos a partir de la xarxa social de Facebook. La pàgina principal també compta amb un accés directe per veure l’emissió d’Olot Televisió en directe.