L’Escola Municipal d’Expressió d’Olot treballa la creativitat a través de les emocions

Estem a les portes del mes de juny, l’última etapa del curs escolar i uns dies especialment intensos també a l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot. El centre, on nens, joves i adults posen en pràctica diferents disciplines creatives, presenta aquests dies el resultat final dels diversos tallers que ofereix, des de teatre fins a exposicions. Coneixem la filosofia de l’EME.

L’Escola Municipal d’Expressió d’Olot imparteix una sèrie de disciplines relacionades amb l’expressió artística. Pretén ser una escola inclusiva, que recull edats i procedències molt diverses, des de nens, joves i adults. Al centre es fomenten hàbits i pautes per fer brollar la creativitat, per tal que la gent que hi passa esdevingui sensible a la cultura i a l’art.

El centre es reinventa cada any proposant activitats noves i també és transversal i participatiu, ja que s’implica en iniciatives socials externes a l’escola.

Tavi Algueró, Director Escola Municipal Expressió Olot : “A través de les emocions s’arriba millor a l’àmbit artístic. A partir de la tècnica entenem que un cop surtin de l’escola s’enduran un aprenentatge que els doni peu a seguir treballant”