Olot és fins dissabte la seu del Barcelona Football Tryout per a joves promeses del futbol

Olot és, des de dimecres i fins dissabte, una de les referències mundials en l’àmbit de joves promeses del futbol. Al Morrot entrenen aquests dies una vintena de nois vinguts d’arreu del món amb l’objectiu d’agradar algun dels agents de diversos clubs que vindran a veure’ls.


Els jugadors de la Unió Esportiva Olot Lluís Micaló i Roger Vidal, i el futbolista gironí del Poblense, Marc Serramitja, són els organitzadors d’un Tryout que està tenint lloc des d’ahir i fins dissabte a Olot. Sota el nom de Barcelona Football Tryout, l’objectiu és ajudar a joves talents del món a fer un pas endavant en la seva carrera i mostrar les seves habilitats per a que agents de diferents clubs puguin contractar-los. Són 23 jugadors d’entre 17 i 25 anys. Les futures estrelles tindran l’oportunitat aquest proper dissabte al matí d’enfrontar-se al juvenil de la Unió Esportiva Olot per poder mostrar-se. Equips com el Barça, el Madrid, el Milan o la Unió Esportiva Olot tindran els ulls posats en les promeses, intentant trobar, qui sap, el prop

x