Les Planes i Besalú disputen divendres la tercera ronda de la Copa Catalunya de campions amateurs

Besalú i Les Planes són els dos campions de la temporada del futbol garrotxí. Això els dóna dret de participar a la Copa Catalunya, però els dos s’hauran d’enfrontar a partit únic entre ells per passar ronda. L’enfrontament serà a Les Planes, divendres a les 9 de la nit.

La Federació Catalana de Futbol organitza cada any la Copa de Catalunya Amateur, que enfronta a tots els campions del futbol territorial, i això implica a dos equips garrotxins: El Besalú al grup 17è de la Tercera Catalana, i les Planes al 27è de la Quarta Catalana. Ara, els dos s’enfrontaran per avançar en la competició, en un partit trampa per uns, i un repte il·lusionant pels altres.

 

Les Planes ja ha superat dues rondes de la Copa: fa dues setmanes va guanyar als penals a un altre campió de la Quarta Catalana, el Sauleda de Palafrugell, i a la següent fase va quedar exempt de jugar eliminatòria. El Besalú, per la seva banda, ha entrat ara a la competició, després d’acabar la temporada regular el passat cap de setmana.

 

El partit es disputarà aquest divendres, a partir de les nou del vespre al camp municipal de les Planes d’Hostoles.