Els Gegants d’Olot són els protagonistes aquest cap de setmana amb la cercavila i el ball de Corpus

Els Gegants d’Olot sortiran al carrer aquest cap de setmana. Ho faran amb motiu de la festivitat de Corpus. Primer dissabte amb la cercavila pels carrers del nucli antic a partir de les 7 de la tarda, i diumenge ho faran a partir de les 12 del migdia amb el Ball dels Gegants i la sardana de Corpus. El recorregut de la cercavila es veurà afectat per les obres del Firal i enguany passarà per Sant Rafel.

Per primera vegada aquest 2018 els Gegants d’Olot ballaran. Serà aquest cap de setmana amb la Festa del Corpus. Dissabte a les 7 de la tarda ja sortiran de l’Hospici per la cercavila.

Pep Berga, regidor de Cultura Aj. Olot: “Per culpa de les obres del Firal la cercavila canvia de recorregut. Aquest any en comptes de passar per la zona del Firal, baixarà per Sant Rafel, girarà pel carrer dels Dolors, fins a la capella de Sant Ferriol per tornar a recuperar el carrer de Sant Rafel i retornar cap a l’Hospici”.

Diumenge a les 12 del migdia tindrà lloc el Ball dels Gegants a la plaça Major i també la sardana de Corpus. Enguany Joan Bosquet s’estrena com a geganter d’Olot.

Joan Bosquet, geganter d’Olot: “Fins que no comença l’orquestra no estàs mai a punt. Això és el que m’ha passat amb cavallets i cabeçuts. Mai consideres que estàs prou a punt fins que no és el moment”.

Aniol Massegur, geganter d’Olot: “Nosaltres comencen el mes de febrer a preparar el Corpus. Quedem un cop per setmana com a mínim. Tenim les músiques de la cercavila i dels balls i a base d’hores i hores ho anem preparant, perquè surti el millor possible”.

En definitiva, molt poques hores per poder veure els Gegants d’Olot per partida doble aquest cap de setmana.