Aquest dissabte arriba la 33a edició del Festival de Patinatge Artístic del CPA Olot

Demà és un dia gran pel Club de Patinatge Artístic Olot. Les patinadores del club participaran, en dues sessions, al 33è Festival de Patinatge Artístic. El moment de veure l’evolució de les 170 patinadores de l’entitat. El festival es podrà veure per Olot Televisió aquest diumenge, a les 18.00.


La gran festa del Club de Patinatge Artístic Olot ja torna a ser aquí. S’hi podran veure actuacions individuals, en parelles, quartets i grups de xou. De fet, en la categoria de quartets el club olotí ha convidat el Foment Cardoní, actual campió d’Espanya i tercer d’Europa.
Serà el moment per a que les més de 170 patinadores que formen el CPA Olot puguin demostrat tot el que han après aquesta temporada, demostrant un cop més que l’entitat té una base molt sòlida de cara al futur. Serà un moment també en el qual es podrà recuperar el ‘Sóc innocent’ que va fer campiones del món les noies d’Ester Fàbrega i Ricard Planiol, i també una nova oportunitat per contemplar el ‘Sense opcions’, actual campió d’Europa.
Durant el festival es lliurarà el Memorial Monsita Casadellà a una persona o entitat relacionada amb el club i que hagi destacat aquest any. El festival es dividirà en dues sessions, una a les cinc de la tarda i l’altra a les nou del vespre.