El Bàsquet Olot femení pot segellar la permanència a Primera Catalana diumenge a Cervera

El Club Bàsquet Olot pot sentenciar per la via ràpida l’eliminatòria per evitar el descens contra el Cervera: les garrotxines visiten la pista de la Segarra després de guanyar a les lleidatanes per 64 a 51, però l’Olot necessita sortir concentrat a la pista, perquè es trobarà un equip i un context molt diferent del que es va trobar diumenge passat a la ciutat.

Diumenge el Club Bàsquet Olot pot assegurar la seva permanència a la Primera Catalana. Una victòria a Cervera condemnaria a les de la Segarra amb el descens, i salvaria les jugadores de Werner Estellé: en aquests moments, l’eliminatòria entre els dos equips és favorable a les olotines, que tenien el factor pista a favor i es van imposar per 64 a 51 al Cervera diumenge passat.

Werner Estellé, entrenador del CB Olot sènior femení: “Sabíem que era importantíssim sumar en positiu: era vital anar a Cervera amb la tranquil·litat i la serenitat de que, si el resultat no és positiu, encara tenim una oportunitat davant la nostra afició”.

L’equip viatja fins a terres lleidatanes conscient que es trobarà un rival diferent: a Olot les cerverines es van presentar amb una formació dura però curta d’efectius, amb només sis jugadores. L’entrenador olotí Werner Estellé adverteix que cal sortir molt concentrades perquè la plantilla contrària serà molt més llarga en aquesta ocasió.

Werner Estellé, entrenador del CB Olot sènior femení: “Es reforçaran amb les cadets, que estan fortes: juguen amb una alegria i un ritme diferent. La seva pista també és complicada a nivell de públic, perquè donen molt suport a les seves jugadores. Crec que el control ha de ser nostre: ja hem vist les orelles al llop, sabem de què són capaces, i no podem abaixar els braços”.

El partit es disputarà diumenge a partir de les cinc de la tarda al Pavelló Municipal de Cervera.