El CF Les Preses jugarà amb gespa artificial la propera temporada

El Club Futbol les Preses tindrà gespa artificial. L’Ajuntament ja ha aprovat el projecte i la modificació de crèdit que ho farà possible. Les màquines entraran a treballar un cop acabi la temporada per tal que el club pugui utilitzar les instal·lacions en partits i entrenaments a partir de l’any vinent.

Les condicions climatològiques fan especialment difícil el manteniment de la gespa natural per a la competició en aquest sector de la Garrotxa. Després que fa tres anys l’Ajuntament va instal·lar gespa artificial al camp del Club Escola de Futbol Bosc de Tosca, ara toca fer el mateix amb el Club Futbol Les Preses. La mesura permetrà l’ús de les instal·lacions tant per a partits com per a entrenaments sense preocupar-se per les condicions del camp.

El projecte inclourà l’adequació de l’entorn del camp, així com la finalització de la millora de l’accés al complex on es troba la pistapoliesportiva, la pista de tennis i el centre cultural. L’Ajuntament vol que l’accés natural al Club Futbol Les Preses sigui per allà i no per l’actual via, més transitada. L’últim ple de l’Ajuntament va aprovar la modificació de crèdit que farà possible el projecte per un import aproximat de 240.000 euros.