Josep Maria Corominas: “L’objectiu era fer fora el Govern de Rajoy, tot i que no m’agrada gens l’alternativa”

La política catalana i espanyola entren en un nou escenari després del triomf de la moció de censura presentada per Pedro Sánchez i el PSOE, per a què ha estat necessari el suport dels partits independentistes. Tot això, un dia abans de la presa de possessió dels consellers del que serà el nou govern de la Generalitat. Preguntat aquest dijous per la situació política, l’alcalde d’Olot i vicepresident de l’Associació de Municipis per la Independència, Josep Maria Corominas, valorava positivament un escenari sense Rajoy i el PP a la Moncloa.

Corominas celebra el suport a la moció que ha acabat amb el Govern de Rajoy “no només per la corrupció, sinó per tantes coses que li ha fet al país i pels incompliments permanents pel que fa a les inversions. Específicament a Olot, estic molt decepcionat pel que està passant a la variant. No ha estat un bon govern per a nosaltres”, ha argumentat. Tot i això, l’acalde ha aclarit que tampoc no li agrada el president alternatiu. Segons ha explicat, Pedro Sánchez “ha dit coses terribles. A Olot ens ha obligat, per les coses que han dit, a trencar un pacte de govern en el que estàvem molt estables. Ara estem en una situació diferent”, ha conclòs.